Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken

Het buitenleven is heerlijk en in de zon is het fantastisch vertoeven. Maar soms schijnt de zon net even iets te vel. Een schaduwdoek kan hierbij het verschil maken. Reken af met de vervelende hinder van de zon, maar lever niet in op gemak, stijl en comfort.

Schaduwdoeken, ook wel zonnezeilen of zonneschermen genoemd  zijn doeken van de hoogste kwaliteit die lang mee gaan en geen vuil opnemen.Met een schaduw oplossingen creëer je een decoratieve en trendy schaduwplek in de tuin of op het terras. Mooi om te zien, maar ook functioneel. Wilt u zelf een schaduwplek maken op uw terras of in uw tuin? Met onze vierkante palen en balken en een zonnedoek creert u binnen enkele uren een heerlijk terras. De topkwaliteit schaduwdoeken zijn gemaakt van zeer sterk HTPE geknoopt doek, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren..E

Er zijn doeken waar u schaduw meet kunt creëren om lekker koel te blijven, maar er zijn ook doeken die waterdicht zijn en net net zoveel schaduw geven als de andere doeken. Buiten kunnen blijven zitten als het regent, heerlijk en gemakkelijk. Deze doeken zijn geschikt om buiten te blijven hangen.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinhout en tuinafscheiding