Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

Aluminium veranda

Voor elke tuin de juiste veranda

Hoe uw woning ook is vormgegeven, welke ruimte uw tuin ook biedt, voor elke situatie is er een een juist ontwerp. Ook is het mogelijk om van uw veranda in latere fase een tuinkamer te maken.De meeste mensen hebben het idee dat een veranda altijd aan het huis gemonteerd moet worden, maar niets is minder waar. U creëert uw ideale zithoek waar u maar wilt. Met een vrijstaande veranda heeft u ongekende mogelijkheden.

Duurzaam en onderhoudsarm

Aluminium veranda is daardoor solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Kies de uitvoering die bij u past. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of veiligheidsglas. Daarnaast zijn er vele extra opties, zoals verlichting en verwarming, waarmee u uw veranda kunt uitrusten. Ook de opstelling biedt volop keuzevrijheid. Naast veranda’s in de rechte uitvoering is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande veranda of een hoekveranda.

Bij uw Garden Stones @ Basics vestiging kunnen zij u alles uitleggen over de verschillende soorten veranda's, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en modellen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda en overkapping