Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

Ecologics afboording

Nieuw: Ecologics® duurzame en ecologische afboordingen

Sedert het begin van dit jaar, heeft Michel Oprey & Beisterveld uit Echt een nieuw type duurzame, sterke en ecologische afboordingen geïntroduceerd.

De producten zijn economisch, want zij vergen weinig of geen onderhoud, en zijn bestand tegen water en vocht, waardoor zij een bijzonder lange levensduur hebben. Ze zijn ecologisch omdat ze op milieuvriendelijke wijze geproduceerd worden uit recyclet kunststof, waardoor ze aan het einde van hun levensloop opnieuw kunnen gerecycleerd worden.

Ecolat® en Ecopic®.

Een mooie afboording voor gazon, tuinpad, border, moestuin en vijverrand is best ook duurzaam, makkelijk te plaatsen en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ecolat® is ecologisch gefabriceerd uit 100 % gerecycleerd kunststof, heeft een bijzonder lange levensduur en is recht of buigzaam, en dus ook ideaal voor organische gebogen vormen. Het perfecte alternatief voor harde afboordingen. Ecolatten worden eenvoudig bevestigd dmv stevige Ecopic® paaltjes met een H-profiel, die om de 50 cm in de grond worden geklopt.

Ecoplanc®.

Deze holle profielen hebben een holle structuur en zijn bijgevolg licht en makkelijk in gebruik en transport. Zij zijn bijzonder geschikt als randafwerking van een tuinborder of pad, de constructie van groentebedden, kruidentuinen, compostbakken, zandbakken en nog veel meer. Ook de populaire m2 groente of fruit tuin is een perfecte toepassingmogelijkheid van Ecoplanc®.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Opsluitmaterialen